Aerobik

Aerobik

Leírás:skinetrin Vélemények

Aerobik: nevébõl eredõen a fitness aerobik órák kiindulópontja. Szerkezete, felépítése a többi aerobik óratípus vázát alkotja. Mozgásanyaga mindenki számára könnyen és biztonságosan elsajátítható. A bemelegítés utáni aerobik részben állóképesség fejlesztés, az erõsítõ blokkban komplex erõsítés, az óra végén pedig nyújtás, lazítás biztosítja a kellõ terhelést és regenerációt a szervezet számára. A mozgáskoordinációt kiválóan fejleszti.make lash vastag szempillák

Aerobik alapóra: Nevébõl eredõen a fitness aerobik órák kiindulópontja. Szerkezete, felépítése a többi aerobik óratípus vázát alkotja. Mozgásanyaga mindenki számára könnyen és biztonságosan elsajátítható. A bemelegítés utáni aerobik részben állóképesség fejlesztés, az erõsítõ blokkban komplex erõsítés, az óra végén pedig nyújtás, lazítás biztosítja a kellõ terhelést és regenerációt a szervezet számára. A mozgáskoordinációt kiválóan fejleszti.dragon slim xtreme dosering

Alakformáló torna: Egyszerû, jól követhetõ óra, ahol a fõ izomcsoportok erõsítésén van a hangsúly.

Baba-mama torna: A baba-mama kapcsolatát ezen játékos gyakorlatokkal is elmélyíthetjük. Az anyuka közben visszanyerheti eredeti alakját, teherbírását. A gátizom torna segítségével gyorsíthatjuk az esetleges vizeletelcsepegési, aranyér, nemi stb. problémákat. A babák mozgásfejlõdése javul, könnyebben szocializálódnak. (6 hetes kor felett)

Flexi bar: Egy speciális eszközzel végrehajtott óra, ahol has, hát és medencetájék izmainak megmozgatásán van a hangsúly. Javítja a testtartást, erõsíti a kötõszövetet és hatékony a hátfájdalmak kezelésére. Zsírégetõ hatású.

Gerinctorna: Olyan speciális óra, ahol a törzsizomzat erõsítése a fõ cél. Mindezek mellett az izületvédelemre, tartásjavításra és gerinciskolára is nagy hangsúlyt fektetünk.