Manikűr-pedikűr

Manikűr-pedikűr

Egy nő külsejének - csakúgy, mint az ápolt szép haj - meghatározó része a szép köröm is.cga800 szedése

Manikűr:man pride ahol vásárolni

A kéz sokmindent elárul tulajdonosáról. A köröm és a körülötte lévő bőr ápolásával kezeink kecsessebbé válnak, kiemelik annak szépségét. Hagyományos manikűr esetén a köröm formázása után a köröm körüli bőrt eltávolítjuk.

Körömlakkozással, mintákkal fokozhatjuk a köröm szépségét.

A férfi köröm és bőrápolás célja az ápolt, rövid köröm, az ujjbegyhez igazodó természetes férfiköröm forma, matt körömfény. A jól manikűrözött kéz olyan emberre utal, aki ügyel a részletekre és a legapróbb dolgokat sem hanyagolja el.

Pedikűr:

A talpra nehezedik a legnagyobb testsúly, ha ezt a hatalmas megterhelést egy helytelen felépítésű, kényelmetlen cipővel is tetézzük, könnyedén kialakulhat bőrkeményedés vagy tyúkszem. Ezek időnként igen-igen fájdalmasak lehetnek.

A lábápolás eredményeként a láb megszabadul ezektől a kellemetlenségektől és könnyebbé válik a járás. A lábmasszázs javítja a vérkeringést, kellemes a test és a lélek számára egyaránt. Hölgyeknél a pedikűrözött láb szépségét fokozhatjuk a lakkozással.Férfiak bőrkeményedései ugyanolyan kellemetlenségekkel járnak, mint a hölgyeknél, ezért nekik is érdemes felkeresni egy pedikűrös szakembert.

Műköröm:

Tévhit, hogy a műköröm csak hosszú, és karvalycsőr alakú lehet. Létezik szerényebb, a természetes körömhöz hasonlító fajtája is. Előnyös mindazok számára, akiknek kezük rendszerint szem előtt van, akiknek nem adatott meg a szépformájú köröm, vagy azt nem szeretnék három naponta átlakkozni. Anyagát tekintve a műköröm lehet porcelán vagy zselés, elkészítését tekintve tippes vagy épített. Csak úgy, mint a természetes körmöt a műkörmöt is lehet változatosan, egyedien díszíteni.

Paraffinos kéz- és lábápolás:

Sokunknak kiszárad a bőre a sok igénybevételtől, mely akár ki is repedhet. Erre gyógyír a paraffinos ápolás. A bőr a kezelés után új erőre kap, csodásan hidratált és puha lesz hosszútávon is.

A kezelés menete mind a kezek, és a lábak esetében:

A vendég csak manikűr vagy pedikűr után veheti igénybe a kezelést higiéniai okok miatt!

A manikűr vagy pedikűr után a testrészt leradírozzuk egy gyengéden hámlasztó peelinggel. Ezt lemossuk, felitatjuk a nedvességet, és következik a hidratálás.Tápláló krémmel fedjük be a bőrt vastagon, majd a paraffinnal vékonyan bevonjuk. Műanyag zacskóba kerül az így bevont testrész, amit még egy vastag törölközőbe is bebugyolálunk. A paraffin hője segíti a mélyebb beszívódást, így tartjuk melegen. 15-20 percet pihen a vendég majd eltávolítjuk a törölközőt és a zacskót a paraffinnal együtt. A felesleget letörljük és átmasszírozzuk a kezeket vagy a lábakat.

A kezelés 2- 4 hetente ismételhető igénytől függően, remek erdményeket lehet elérni vele!